05.04.2018

Šta sve očekuje Generator Fluo finaliste?

Da biste se prijavili za učešće na konkursu Generator Fluo, potrebno je da ste student bilo kog fakulteta ili univerziteta sa sedištem u Srbiji, da imate između 18 i 27 godina i inovativnu preduzetničku ideju bez obzira na delatnost! Možete se prijaviti samostalno ili sa najviše tri člana tima.

Prva nagrada je sedam dana u Parizu! Pobednike očekuje inspirativno putovanje u tehnološki hab Societe Generale Grupe, koji su obezbedili Societe Generale banka i Infostud Grupa. Ovo je prilika da u međunarodnom startap okruženju razmeniš ideje za dalji razvoj inovacije. Svakog člana pobedničkog tima očekuje i džeparac u dinarskoj protivvrednosti od 500 evra, kao i polise putnog zdravstvenog osiguranja u toku nagradnog putovanja za šta se pobrinula kompanija Generali Osiguranje Srbija uz nezaboravan obilazak Pariza balonom i uživanje u inspirativnoj panorami. Za istraživanje kulture grada svetlosti postaraće se Francuski institut u Srbiji.

Za nagradu publike možete i sami da se izborite, tako što ćete animirati ljude da glasaju za vas i vašu ideju. Zahvaljujući kompaniji Comtrade, inovacija sa najviše glasova publike osvaja paket pametnih uređaja Tesla – TV za projektni tim + pametni telefon i tablet za svakog člana. Neka nova tehnologija dodatno spoji vaš tim i učini vas još efikasnijim!

I sam ulazak u top 10 je zaista velika stvar i zato finaliste očekuju vredne nagrade naših partnera:

Gigatron  poklanja mobilni telefon Moto E4 svakom članu tima. Možda je ovo vaš prvi poslovni telefon.

Code centar za IT specijalizaciju poklanja obuku za 10 finalista konkursa Generator,

Za uživanje u kafi pobrinuo se DONCAFE  koji će jednom od timova pokloniti aparat za kafu La Piccola perla i 100 komada punjenja (kesica kafe).

Coca-Cola HBC Srbija će svim finalistima treće i  četvrte godine studija pružiti mogućnost apliciranja za različite programe profesionalnog usavršavanja i učešće u selekcionom procesu za zaposlenje u kompaniji uz mentorsku podršku kroz proces.

Mainstream  će finalistima obezbediti hosting njihovog sajta i rešenja za IT infrastrukturu u trajanju od godinu dana.

Poslovna internet mreža (PIM)  omogućiće finalistima kreiranje i održavanje sajta za njihove preduzetničke ideje na PIM platformi u trajanju od godinu dana.

Za dalje razvijanje ideja tu je i nagrada za jedan od  timova ICT Hub centra za tehnološko preduzetništvo – tri meseca mentorske podrške ICT Hub mentora i prezentovanje pred ICT Hub Ventures investicionim fondom

Vukašin Stojkov, suosnivač i programski direktor StartIta će provesti jedan od pobedničkih timova kroz 1-1 mentorski program u mentorski program u trajanju od mesec dana uz direktno apliciranje za ulaz u narednu Startap akademiju.

Za dodatnu inspiraciju i savete za vaš biznis tu su inspirativne knjige „Od nule do Jedan“  i „Mamin Test“ koje timovima dodeljuje StartUp Centar.

Priključite se i pošaljite svoje preduzetničke inovacije do 09.aprila!

  • 05.04.2018

Generatoru Fluo su se priključili mnogobrojni partneri koji podržavaju, promovišu i nagrađuju inovacije specijalnim nagradama :

I skoro 70 fakulteta i Univerziteta i studentskih organizacija!