kadrovi.rs

Pogledaj video

Treba vam brza zarada, a iz omladinske zadruge nikako da pozovu?

Nova platforma olakšaće posao omladinskim zadrugama i poslodavcima u potrazi za kadrovima, a svima kojima što pre treba honorarni posao skratiće muke i pomoći im da brzo dođu do željenog zaposlenja.

Suština projekta

Platforma kadrovi.rs vam omogućava da pomoću tri klika dođete do posla koji želite da radite na određeno vreme. Mi povezujemo studentsko-omladinske zadruge i studente zainteresovane za rad. Na ovaj način želimo da olakšamo studentima put do novca.

Koju potrebu ova inovacija rešava?

Želite da idete na more? Poteban vam je džeparac? Želite da radite samo određeni period, ali ne znate kojoj zadruzi da se obratite? Platforma kadrovi.rs vam pruža pregled zadruga sa aktuelnom ponudom poslova. Na taj način izbegavate pozivanje zadruga, koje može trajati danima i plaćanje članarina, iako niste sigurni da li ćete pronaći posao. Ponudili su vam posao, ali to nije posao koji vi želite? Popunite jednostavan obrazac pri ulasku na platformu i mi ćemo vam omogućiti da budete obavešteni čim neka od zadruga objavi posao koji vi želite. Na kraju, ocenite rad zadruge i na taj način pomozite drugima u nedoumici koju zadrugu odabrati.

 

Šta vas je motivisalo da razvijate inovaciju?

Jako dugo, iz neposredne blizine, pratimo rad studentsko-omladinskih zadruga. Sa druge strane, kao studenti, često od okoline slušamo o problemima pronalska posla koji će obezbediti studentima viši kvalitet života. Vremenom smo uvideli da je moguće napraviti revoluciju u radu zadruga. To je upravo ono što želimo da uradimo.

Inovacija u tezama

  • Sve omladinske zadruge na jednom mestu sa svim svojim ponudama za posao.
  • Birate kategoriju poslova koju želite da radite.
  • Direktno Vas obaveštavamo istog trenutka kada se objavi posao koji želite.
  • Više ne morate da provodite dane odlazeći od jedne do druge omladinske zadruge i tražeći posao.
  • Više nikada nećete biti neisplaćeni i niko se neće odnositi loše prema Vama: sada možete oceniti rad omladinske zadruge.
  • Brzo Vam je potreban novac za odmor, telefon, poklon? Želite da radite samo onoliko koliko vam je potrebno da sakupite novac? Kod nas ćete brzo biti pozvani na posao koji želite da radite i tako brzo dođete do novca.
  • U budućnosti ćemo Vam isplaćivati novac čim završite ugovoreni posao, kako ne biste čekali dosadne procedure.
  • Spam free: kada niste zainteresovani na posao, možete promeniti svoj status, a mi Vam nećemo slati obaveštenja dok ne budete ponovo zainteresovani.

 

O inovatorima

Organizacioni tim trenutno čine Stefan i Andrej, studenti FON-a, koji su kao jedan od prioriteta u životu zacrtali da kroz samoinicijativne projekte iskažu slobodan duh i kreativnu misao. Poznaju se već oko 20 godina i uvek su imali slična interesovanja i način razmišljanja. Ono što je najveća prednost njihovog zajedničkog rada na ovom projektu jeste ista vizija o tome u kom smeru se treba kretati, kao i sloboda kritikovanja. Veoma su samoinicijativni i preduzetništvo smatraju zabavnim, a preduzetnički duh odlikom hrabrih. Stefan je najmlađa osoba sa licencom za lead auditor-a ISO 9001 u Srbiji, a Andrej se kroz veliki broj takmičenja i praktičan rad obučava u oblasti prodaje i marketinga.

Glasajte za svoje favorite!

Projekat sa najviše glasova osvaja nagradu publike! Možete glasati jednom dnevno svakog dana do 30. maja.

Broj glasova 2890
Inovaciju prijavljuje neformalni tim

Kadrovi

Generatoru Fluo su se priključili mnogobrojni partneri koji podržavaju, promovišu i nagrađuju inovacije specijalnim nagradama :

I skoro 70 fakulteta i Univerziteta i studentskih organizacija!

Da biste glasali, prijavite se sa svojim Facebook nalogom: